Disclaimer

Door de website ‘Overledenhuisdier.nl’ te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Het onderstaande is hier van toepassing om deze website:

Overleden Huisdier houdt de website regelmatig bij en actualiseert informatie op de website. Ondanks dat dit gebeurt, kan de inhoud van de website verouderd of onvolledig zijn.

Overleden Huisdier geeft op geen enkele manier zekerheid over de volledigheid en correctheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

Overleden Huisdier biedt geen zekerheid over veilig gebruik van deze website door de gebruikers en kan hierdoor niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van deze website.

Overleden Huisdier heeft geen verantwoordelijkheid voor pagina’s van partijen buiten deze website (externe partijen) waarnaar wordt verwezen.

Overleden Huisdier geeft informatie op haar website zonder enkele zekerheid of waarborg. Aan de informatie die op deze website staat, kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Overleden Huisdier kan de website op ieder gewenst moment beëindigen of aanpassen/veranderen. Hiervoor kan Overleden Huisdier niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die het beëindigen of aanpassen/veranderen van de website met zich meebrengt.

De gebruiker van deze website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie die wordt gegeven op deze website. Overleden Huisdier is hier op geen enkele manier verantwoordelijk/aansprakelijk voor.